51e Westlandse Nieuwjaarsduik

Groot succes!

01-01-2018

Maandag 1 januari 2018 organiseerde de Monsterse Reddingsbrigade de 51e Westlandse Nieuwjaarsduik.

Maandag1 januari 2018 organiseerde de Monsterse Reddingsbrigade de 51eWestlandse Nieuwjaarsduik. Om klokslag 14.00 uur doken ruim 900enthousiastelingen de frisse Noordzee in, onder toeziend oog van een nog groteraantal toeschouwers. Met een temperatuur van 7°C was de duik warmer dan hetjaar ervoor.

Ook ditjaar werd er weer gedoken voor een lokaal goed doel, Inloophuis Carma uitNaaldwijk, in het kader van: ‘Duik voor een ander!’. Door middel van collectewerd maar liefst €802,81 opgehaald. Het inloophuis, dat volledigdraait op vrijwilligers, zet zich in voor mensen die geraakt zijn door kanker.Meer informatie over het doel van dit jaar vindt u op inloophuiscarma.nl.

Nade duik konden de ‘duikers’ zich opwarmen met een kopje warme chocolademelk, omvervolgens vrienden en familie de beste wensen te doen. “Mooiom te zien dat er zo veel mensen op de been waren, vrijwilligers, duikers entoeschouwers. Het was met recht de gezelligste nieuwjaarsreceptie van hetWestland.’’ aldus Roel Batelaan, woordvoerder Monsterse Reddingsbrigade.

De organisatie van de Westlandse Nieuwjaarsduikbedankt alle vrijwilligers en sponsoren: Autobedrijf Beukers, GerritSnijders.nl,AlleenGroen.nl, AlleenOngedierte.nl, AlleenDakreiniging.nl, HandelsondernemingTuin-Bouw, Groot Westland, MFH.Design en Verkeer Service Zuid Holland

Meer informatie en foto’s vindt u op onze Facebookpagina of westlandsenieuwjaarsduik.nl


« Terug

Actueel weer

Facebook