In 2018 duiken we voor Inloophuis Carma
het aftellen is begonnen!
De 51e
Westlandse
Nieuwjaarsduik

De gezelligste Nieuwjaarsreceptie van het Westland

Sinds 1967 organiseert de Monsterse Reddingsbrigade, traditiegetrouw op Nieuwjaarsdag, de Westlandse Nieuwjaarsduik. Op maandag 1 januari wordt alweer voor de 51e keer gedoken!

Locatie

Kom op maandag 1 januari naar het Monsterse strand in de gemeente Westland. Hier wordt de Westlandse Nieuwjaarsduik georganiseerd tussen de strandopgangen Molenslag in Monster en Karel Doormanweg in Ter Heijde.

Kom op tijd!

Om klokslag 14.00 uur klinkt het startschot voor de 51e Westlandse Nieuwjaarsduik. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent op het strand.

Vervoer en Parkeren

We raden je aan om op de fiets te komen, zo weet je zeker dat je het startschot niet mist. Kom je toch met de auto? Volg dan de aanwijzingen op de speciale verkeersborden en die van de verkeersregelaars van Verkeer Service Zuid-Holland op. Parkeren kan gratis op het grote parkeerterrein bij strandopgang Molenslag in Monster.

Kleed je warm aan

Het kan in januari guur zijn, zorg er daarom voor dat je warm bent aangekleed. We adviseren je om vlak voor het startschot te wisselen naar badkleding. Na de duik kun je opwarmen met een heerlijke bekertje warme chocolademelk, om vervolgens je vrienden en familie een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Fotoalbum

Foto’s van de 51e Westlandse Nieuwjaarsduik zijn op maandag 1 januari 2018 al vanaf 15.30 uur online te vinden op onze Facebookpagina. Foto's van voorgaande edities kun je hieronder vinden.

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
1983

De 51e Westlandse Nieuwjaarsduik wordt mogelijk gemaakt door bovenstaande sponsoren.

Duik voor een ander

De Westlandse Nieuwjaarsduik is niet alleen gezellig, je kunt er ook een ander mee helpen. Tijdens de duik kun je jezelf inzetten voor een lokaal goed doel. Er is geen mooiere manier om het jaar te beginnen!

In 2018 wordt er gedoken voor "Inloophuis Carma", dit huis gevestigd in Naaldwijk is er voor mensen die geraakt zijn door kanker. Het inloophuis draait volledig op vrijwilligers, zij organiseren onder andere workshops en thema-avonden. Maar het is vooral een ontmoetingsplek voor mensen die er hun verhaal kunnen doen en er een luisterend oor vinden.

Op 1 januari wordt er geld opgehaald door middel van collecte. Bovendien kun je je duik laten sponsoren via dit sponsorformulier.